Selecteer een pagina

Diego’s golden burger

The James hotel

Aert van Nesstraat 25, 3012 CA Rotterdam

2 – 2 pers.

€75.00 p.p.

18 uur

By far de meest luxe hotel- & burgerervaring die er op dit moment is. Zodra je incheckt in The Diego’s Hotel by The James Rotterdam, hoef je je nergens meer zorgen om te maken: bij aankomst op je kamer staat glas bubbels klaar, er is i.s.m. Coca Cola en Bacardi een goed gevulde minibar op de kamer en Diego’s beroemde Gouden Burger wordt op je kamer bezorgd als diner! Uiteraard zorgen wij de volgende ochtend voor een heerlijk ontbijt i.s.m. Jordy’s Bakery.

Ook voor het nodige entertainment wordt gezorgd: zo kun je op de kamer je eigen cocktails shaken en staat er Netflix-account klaar met Diego’s favoriete food films en documentaires. Boek nu en beleef Diego’s ultieme burgerdroom!

The James is de nieuwste hotspot in het hart van Rotterdam: gelegen vlakbij het Centraal Station en te midden van bruisende straten zoals de Coolsingel, de Meent en de Lijnbaan. Het hotel is uniek in het driesterren segment door de combinatie van een design hotel met het hoogste level van gastvrijheid. The James staat klaar om je in de watten te leggen na een drukke dag in de bruisende stad!

Hotel overnachting in The James & Diego’s suite

 • Start het verblijf met een glaasje bubbels & zoetigheden
 • Goed gevulde minibar door Coca Cola & Bacardi
 • Diner op je kamer met een exclusieve Diego’s & The James Golden Burger, met daarbij een heerlijk dessert en bijpassende wijn of cocktails
 • Alle mogelijkheden om samen met Bacardi 2 verschillende cocktails te maken op je kamer (virgin cocktails zijn ook mogelijk)
 • Een late night snack
 • Ontbijt box in samenwerking met Jordy’s Bakery
 • Toegang tot een Netflix-account met Diego’s favoriete food films en documentaires (maar natuurlijk kan je ook gewoon genieten van jouw favoriete actiefilm of romantische serie)
 • Late check-out tot 13:00 uur
 • Butler-service beschikbaar

* Dit arrangement is tot 24 uur voor aankomst te boeken vanwege de benodigde voorbereidingen. Tarief is exclusief toeristenbelasting.

 

Aanvraag

Vul hier de gewenste datum en het aantal gasten in
Totaalbedrag €0,00
Totaal aanbetaling (10%) €0,00
Er wordt nog niets in rekening gebracht.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

beoordelingen

  Wees de eerste om “Diego’s golden burger” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  × Hulp nodig?